Nagyon szeretek kiállításokat fotózni, ezen belül is főképpen festészetieket, mert látom a lehetőségeket a szemléletmód fejlesztésére. Természetesen a fotókiállítások is előtérbe kerülnek, mert itt is a látásmód fejlődhet és a kompozícióképzés is fejlődhet.

Sinkáné Dimo Ilona  Tavaszi tárlat címü kiállítása 2018 Április 20-án az Aba Novák Agorában került megrendezésre. A képeket nézegetve az ember egy igencsak szép világba jut el.Érdemes a képeket egyenként,komolyan megfontolva nézegetni,és átgondolni,hogy mit is akar a művésznő a képeken keresztül üzenni.

Képek

Kabil Naid tanitványainak a kiállítása  2017 Május 19-én az Aba Novák Agorában került megrendezésre. A kiállító művészek( Batári István,Gyenes Beatrix,Sinkáné Dimo Ilona,Osman Sari,Kis Henrietta,Pintér Zsolt,Váraljai Csaba) mindnyájan Kabil Naid tanitványai.A Jemeni származásu,de szolnokon letelepedett festő tanitványai nagyszerü képekkel mutatják be a világ sokszínüségét a Tabák galériában.

Képek

Lena Szancova festménykiállítás ugyancsak az Aba Novák Agorában került megrendezésre 2017 Október 7-én. Az orosz származásu festőművész Magyarosrszágon telepedett le és sajátos stílusával,kifinomult ecsetvonásaival szépen tükrözi vissza az érzelemvilág számos fajtáját.Művei nagyrészt álmokról,szépségről,szerelemről,valódi érzelemvilágról beszélnek.Számos kiállításon lehet megcsodálni műveit!

Képek

Osman Sari kiállítása a Kaolin Art Galériában került megrendezésre 2019 Augusztus 9-én. A török származásu festő Szolnokon telepedett le és Kabid Nailnál sajátította el a festészet alapjait. Jelenleg is a tanitványai közé tartozik.

Képekhttps://photos.google.com/share/AF1QipMQI9ciPj1zG9_QbMa1qqBnneYGYkTogFTAXVvHpu3m1kqJ-HihmBp0ebK999xFvg?key=emVMQkpkNl9nRHB3ZWwzV09FTnc1cnJwcGtRaS1R